Van reiziger tot regelprofessional

Tijdens mijn heao studie ben ik in Australië beland, en dat was de start van een reislustige periode. In vier jaar heb ik gewerkt en gereisd van de tropen van het zuidelijk halfrond tot over de besneeuwde bergen van Frankrijk en Nieuw-Zeeland.

In de laatste 10+ jaar heb ik niet alleen veel landen gezien, maar ook internationale werkervaring opgedaan. Ik heb gewerkt met en bij toonaangevende organisaties in de architectuur, reclamewereld, public relations horeca, marketing, het bankwezen en de overheid.

Met alle ervaringen op kleine en grote schaal heb ik een mix van inzicht, ervaring en kennis vergaard die ik graag deel om bedrijven verder te helpen. Ik hou van vrijheid, nieuwe dingen te leren en de wereld een beetje mooier maken. Als freelance Project Manager kan ik dit perfect implementeren in mijn werkomgeving.

In mijn vrije tijd ben ik ook altijd op zoek naar iets nieuws. Ik hou enorm van reizen met de camper, festivals en wintersporten. Daarnaast bevind ik me op zonnige dagen regelmatig op het strand met mijn longboard of in het park met mijn hulahoop.

Wil je meer weten of heb je interesse in een samenwerking? 

Mail dan naar mail@raquelle.nl of bel +31 (0) 6 5226 0453